Chuntao

Autumn ma le taumalulu e fiafia i ai: o le faʻalelei faʻalelei ma faiga masani o pulou veveti

Autumn ma le taumalulu e fiafia i ai: o le faʻalelei faʻalelei ma faiga masani o pulou veveti

A o latalata mai le tautoulu ma le taumalulu, ua oʻo i le taimi e amata ai ona mafaufau e uiga i le faʻafouina oa tatou laʻei i mea faʻalelei ma faʻalelei. O pulou veveti o se filifiliga sili mo le faʻaogaina o faiga masani. O pulou veveti sa avea ma masaniga o le tautoulu ma le taumalulu mo le tele o tausaga ma o loʻo faʻaauau pea mo le vaitau a sau. O le uiga matagofie ma le apili le tumau o se pulou veveti e avea ma mea e tatau ona i ai mo soʻo se tasi e fia faʻaopoopoina se paʻi o le lalelei i a latou teuga malulu-tau.

Autumn ma le taumalulu e fiafia i le lalelei o teuga ma faiga masani o pulou veveti 1

Yangzhou Xinchuntao Jewelry Co., Ltd. o se kamupani e sili atu i le 30 tausaga o talafaasolopito e faʻapitoa i le tuʻuina atu o fofo ma faʻatau oloa auina atu i fafo mo tagata faʻatau. O loʻo i ai i le kamupani se 'au faʻataʻitaʻiga faʻapolofesa ma se 'au faʻatau faʻatau, tuuto atu i le tuʻuina atu o mea e sili ona lelei, e aofia ai faiga fou i le autumn ma le taumalulu. O se tasi oa latou oloa faʻapitoa o le pulou veveti, lea e faʻapipiʻi atoatoa ai le faʻalelei ma aga o le vaitau.

Autumn ma le taumalulu e fiafia i le lalelei o teuga ma faiga masani o pulou veveti 2

O uiga o se pulou veveti e avea ma mea sili ona lelei mo le tautoulu ma le taumalulu. O mama velvet poʻo velvet mama e fufusi ma umi, e tuʻuina atu ai i le pulou se foliga matagofie ma matagofie, ae o lanu avanoa e mama ma faʻapitoa. E le gata i lea, o le malosi ma le malosi o le natura o le veveti e le gata ina matagofie ai nei pulou ae e umi foi, faʻamautinoa o le a tumau mo le tele o vaitau. Yangzhou Xinchuntao Jewelry Co., Ltd. e malamalama i le taua o le tuʻuina atu o oloa faʻalelei ma tumau, ma avea o latou pulou veveti ma filifiliga lelei mo fashionistas.

O le tautotogo ma le taumalulu e fiafia i le lalelei o teuga ma faiga masani o pulou veveti 3

A o'o mai i le tautoulu ma le taumalulu, e taua tele le tumau i luga o faiga masani. O pulou Velvet ua toe foʻi mai i tausaga talu ai nei, faʻataʻitaʻiina faʻaaliga faʻataʻitaʻiga ma ulu o fashionistas i le lalolagi atoa. O le apili le tumau o le veveti faʻatasi ma le feʻaveaʻi o le sitaili o pulou e avea ai pulou veveti ma faʻamatalaga masani e sili atu i vaitau. Pe o se beret masani, se fedora chic po o se beanie mafanafana, o loʻo i ai se pulou veveti e fetaui ma mea uma e fiafia i ai ma teuga. Ua iloa e Yangzhou Xinchuntao Jewelry Co., Ltd. le ta'uta'ua tumau o pulou veveti ma ofo mai le tele o mamanu e fetaui ma le tele o mea e fiafia i ai ona tagata fa'atau.

I mea uma, faʻatasi ai ma le tautoulu ma le taumalulu vave ona oʻo mai, o pulou veveti o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga lea e tuʻufaʻatasia ai le lalelei le tumau ma le faʻaonapo nei. Yangzhou Xinchuntao Jewelry Co., Ltd. o se taʻutaʻua o loʻo tuʻuina atu pulou velvet maualuga, e taulaʻi i le tuʻuina atu o tagata faʻatau i mea teuteu faʻalelei ma umi. Faatasi ai ma le tamaoaiga o le poto masani ma le faʻamaoni i le tausisia o faiga masani, o loʻo faʻaauau pea ona avea le kamupani ma punaʻoa mo i latou o loʻo sailia mea fou i le tautoulu ma le taumalulu. Pe e te manaʻo e faʻaopoopo se paʻi faʻalelei i lou teuga pe faʻamafanafanaina i le sitaili, o le pulou veveti o le faʻaoga atoatoa lea e faʻaleleia ai lau paʻu ma le taumalulu.


Taimi meli: Aukuso-27-2024